Hi, ik ben Gwen Quant

Met Quant aan huis geef ik mensen die een heleboel ideeën hebben, maar bijvoorbeeld het plaatje niet rond krijgen, een fijn uitgewerkt interieuradvies. Hiermee kunnen ze direct aan de slag. 

Niets is leuker dan persoonlijke wensen bij elkaar brengen en tot een mooie balans smeden waar iedereen blij van wordt. Van een kleurenplan dat bij je persoonlijkheid past tot een praktische en toch verrassende indeling van de ruimte. Aangevuld met meubels, raam- en wandbekleding en diverse materialen in een perfecte mix van stijlen zodat het tijdloos is en dus duurzaam uit te voeren.

Innerlijke drijfveer

Mijn drijfveer om 'Quant aan huis' op te richten, komt voort uit mijn innerlijke drang naar mooie dingen bedenken en maken. Ik ben immers altijd bezig met het ontwerpen, inrichten, opknappen en ontwikkelen van nieuwe ideeën. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van communicatiestrategie helpt me nu perfect met het vertalen van de kernwaarden van organisaties naar hun interieur. Hierdoor ontstaat een complete en vaak ook verrassende beleving van het merk zodra je over de drempel stapt. 

Maar dat geldt ook voor iedere persoonlijke ruimte. Een interieur is zoveel meer dan wat mooie meubels en een kleur op de muur. In een goed plan vormt alles een consistent geheel en dat zorgt ervoor dat iedereen er zich veilig en prettig voelt. 

Opleiding

Mijn kennis heb ik aangevuld met de opleidingen Interieurstyling en Interieur Ontwerpen aan de NIA Academie om mijn werk nu als professional uit te voeren. Maar naast kennis en skills is de klik met jou als klant het meest belangrijk. Alleen dan krijg jij als klant een mooi en persoonlijk advies op maat waar je echt blij van wordt. 

 Meer over mij als persoon weten? Check even de fotogalerij hieronder!

Spreekt mijn verhaal je aan? Ben je op zoek naar meer sfeer of volledige verandering? Neem contact met me op via 06 - 146 63 019 of gwen@quantaanhuis.nl

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn