INTERIEURPASSIE  
  intuïtief creatief - kleurrijk - verrassend  


Jouw woning

Een mooi nieuw huis of een ingrijpende verbouwing, een nieuwe keuken, badkamer en meubels, en dan? Kleur of juist geen kleur, op zoek naar een passende sfeer en samenhang? Ik laat je met nieuwe kleuren, indeling en inzichten weer helemaal blij voelen in je huis

Inspiratie-advies

Dat kan al met een inspiratie-advies direct bij jou thuis aan de keukentafel. Met een kleurenwaaier, stalen en een materialenkoffer komen we samen binnen twee á tweeënhalf uur tot een praktisch plan voor jouw persoonlijke woonwensen. En dan kun je direct aan de slag.  Deze afspraak vindt bij voorkeur overdag plaats in verband met het daglicht voor de kleurbepaling. In verband met Corona kan dit advies ook online plaatsvinden. Stuur mij een filmpje van de ruimte die je graag anders wilt zien, vul de vragenlijst in en ik ga aan de slag. Het resultaat presenteer ik via een Teams-vergadering.

Compleet interieuradvies

Heb je grotere wensen? Ik maak altijd een offerte op maat. Daarbij ga ik graag in een brainstorm met je op zoek naar jouw woonstijl, kleurvoorkeuren en het interieurvraagstuk dat ik voor je ga oplossen. Dat gesprek duurt maximaal 1,5 uur die ik meeneem in de offerte. Besluit je niet verder met me te gaan, ontvang je slechts een factuur voor het brainstormgesprek waarin je al diverse tips en ideeën van me hebt gekregen. 

Maar wat kun je van me verwachten dan? Een totaaladvies van moodboard met stijl en sfeer, uitgewerkt in een kleurenplan, interieurindeling, meubel- en verlichtingsplan tot een shoppinglist. En als extra kan ik je ook bijstaan bij het woonshoppen. Zo krijg je dus altijd een advies op maat. 

Neem voor tarieven van de verschillende adviezen vrijblijvend contact met me op: 06 - 14 66 30 19 of mail naar gwen@quantaanhuis.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn