INTERIEURPASSIE  
  intuïtief creatief - kleurrijk - verrassend  

Merkbeleving bij Stadsbeheer BV

Voor Stadsbeheer BV mocht ik een ‘kantine’ omtoveren tot multifunctionele ruimte. Iets van magie had ik daarbij wel nodig, want het was echt een standaard kantoorruimte: bureaus op een steenrood projecttapijt, systeemwandjes, plafondplaten, verticale lamellen, een keukenblok, dartbord en airhockeytafel. 

Door de huidige staat van de ruimte kon ik makkelijk heen kijken. De uitdaging zat in het bedenken van oplossingen voor alle functies in de ruimte van 5 bij 7 meter. De wensen van Stadsbeheer: een plek voor een informeel klantoverleg, flexwerken, vergaderen, presenteren, de lunch en niet te vergeten de interne dartcompetitie.  

Een mooie uitdaging dus! 

Mijn oplossingen zijn onder meer het creëren van een knusse en afgeschermde hoek in de vorm van een treincoupé, een grote lunchtafel die ook in twee werktafels opgedeeld kan worden, het handhaven van de darthoek en bekleden van de systeemwanden. Door het gebruik van stoere materialen zoals zwart staal, leer en diverse soorten hout krijgt de ruimte bezieling. De blauwe kleur van de treincoupé in combinatie met de oranje lampen en groot beeld op doek geven het Stadsbeheer gevoel.

“Voorheen vergaderden we in de grote vergaderzaal. Maar nu gaan we altijd hier zitten, omdat het zo'n fijne ruimte is geworden!” 

Roos Falkenburg, Stadsbeheer BV 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn