Jouw woning

Een mooi nieuw huis of een ingrijpende verbouwing, een nieuwe keuken, badkamer en meubels, en dan? Kleur of juist geen kleur, op zoek naar een passende sfeer en samenhang? Ik laat je met nieuwe kleuren, indeling en inzichten weer helemaal blij voelen in je huis

Inspiratiebrainstorm

We maken een vliegende start bij jou aan de keukentafel. In een gesprek van maximaal 2 uur wakkeren we jouw creatieve vuurtje aan. We bepalen jouw woonstijl, kleurvoorkeuren en het interieurvraagstuk dat ik voor je ga oplossen. Met een kleurenwaaier, stalen en een materialenkoffer maken we samen een praktisch plan voor jouw persoonlijke woonwensen. 

Binnen paar dagen na deze brainstorm ontvang je dan per e-mail jouw persoonlijke advies met alles wat we besproken hebben. En daarna kun je direct aan de slag.  Deze afspraak vindt bij voorkeur overdag plaats in verband met het daglicht voor de kleurbepaling. 

De inspiratiebrainstorm kost € 299,00 exclusief btw.

Compleet interieuradvies

Heb je grotere wensen? Ik maak altijd een offerte op maat. Als tijdens de inspiratiebrainstorm blijkt dat jouw woonwensen groter zijn, je tekeningen nodig hebt, een meubelstuk op maat wilt, een uitgebreid kleurenplan of een verlichtingsplan, dan krijg je een prijs per onderdeel. Maar mocht je voldoende hebben aan de inspiratiebrainstorm, ontvang je alleen hiervoor een factuur. 

Naar aanleiding van de Corona pandemie kan ik ook een interieuradvies online laten plaatsvinden. Van tevoren krijg je van mij huiswerk in de vorm van een vragenlijst, lever je inspiratiebeelden en plattegronden aan en maak je een filmpje van de ruimte die je graag anders wilt zien. Met deze elementen ga ik aan de slag. Het resultaat presenteer ik via een Teams-vergadering.

Mijn vaste uurtarief is € 65,00 exclusief btw. Zo weet je te allen tijde waar je aan toe bent en krijg je dus altijd een advies op maat. 

Heb je naar aanleiding van deze werkwijze nog vragen, neem dan contact met me op: 06 - 14 66 30 19 of mail naar gwen@quantaanhuis.nl

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn