Jouw kantoor - Sluit jouw interieur aan op jouw communicatieboodschap, huisstijl en cultuur van je organisatie? Ongetwijfeld heb je al volop aandacht en energie besteed aan logo, website en wellicht ook aan de zichtbaarheid op social media om jouw doelgroep te bereiken. Maar is dit alles ook zichtbaar, en beter nog ‘voelbaar’, als je de drempel van je kantoorpand over stapt? 

Doel - Mijn doel is verbinding te maken tussen de kernwaarden van jouw organisatie en het interieur van je kantoor voor een optimale merkbeleving. Hierdoor ervaren zowel klanten als medewerkers jouw merk in zijn volle kracht. Als alles klopt, draagt het interieur ook bij aan de merkidentiteit van de organisatie.


Vertaling strategie naar interieur - Mijn communicatiekennis en het interieurontwerp bieden samen een mooie combinatie in een kleur- en interieuradvies dat is afgestemd op je kernwaarden en past bij je business strategie. Wil jij ook jouw interieur goed laten aansluiten op jouw merk? Bel me op 06 - 14 66 30 19, dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn